Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-20, 18:01
a dlaczego nie wypada?
jak solarium wypada każdemu to każdą inną metodę też wypada.
o metodach pisałam w książce
spajderq Początkująca
Wysłany: 2009-09-20, 19:45
bo przecież to troszkę nie męskie..
a jeśli już chciałbym zastosować, to czy używać stopnioowo na całym ciele, czy raczej skupić się na okolicach twarzy?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-20, 21:32
Mając do wyboru balsam lub solarium, postawiła bym na solarium, chociaż zwolenniczką częstego chodzenia nie jestem :) tylko okazyjnie :] Jeśli wybierzesz balsam, to użyj na całe ciało.
Ostatnio zmieniony przez Anula 2009-09-22, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Mając do wyboru balsam lub solarium, postawiłam bym na solarium
ja też na solarium- balsam bardziej na jakąś okazje, efekt na kilka dni.
Samoopalacz działa od razu, większe jest ryzyko na plamy na ciele. Balsam brązujący tworzy stopniowo opaleniznę ;) Jeżeli zdecydujesz się na balsam polecam z Nivea ;)
ja miałam niestety złe doswiadczenie z balsamami brązującymi..
jak sie posmarowałam to potem takie plamy mi wyskoczyły a na drugi dzień do szkoły trzebabyło iść :| i miałam plany wszędzie nawet na dłoniach :/
a moja koleżanka taka głupia że samoopalaczem sobie buzie wysmarowała...
potem miała takie uczulenie ze szok! :/ co ona sobie myślała.. :P
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-09-23, 10:22
ja sie kiedys za gnojka wysmarowalam balsamem brazujacym i poszlam na urodziny do kolegi, gdzie okazalo sie ze na ciele zamiast opalenizny mam plamy ;]
nigdy tego dnia nie zapomne.
ale mi wtedy wstyd bylo :D
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-09-23, 11:38
a ja podkradłam kiedyś samoopalacz siostrze i myślałam, że jak mało węzmę i opakowanie odstawię tak jak było to na pewno się nie zorientuje, ale wystarczyło, że spojrzała na moje dłonie( nie wiedziałam że trzeba je umyć albo użyć rękawiczek przy aplikowaniu) i już wiedziała zatem kłamstwo ma krótkie nogi (i brudne ręce) hehe
a mi siostra podkrada kosmetyki i się nie przyzna- denerwuje mnie to! wrrr... Ostatnio znikło mi właśnie pół opakowania balsamu brązującego, którego ja ani raz nie użyłam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum