Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: balsam, brazujacy

Balsam brązujący
Autor Wiadomość
kontaktówka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-09-24, 19:14 

Balsamy brazujące faktycznie dają krótkotrwały efekt. Jeden czy dwa prysznice i po opaleniźnie, ale są za to bezpieczniejsze niż solarium.
Wypróbowałam ostatnio balsam Garniera. Daje niemalże natychmiastowy rezultat, ale skóra pachnie jakby skropiona rosołem :mrgreen:

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-09-24, 19:19 

Garniera nie lubię, właśnie za zapach :-x

anulka89 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-28, 22:39 

tak zgadzam sie solarium bardziej szkodzi niz samoopalacze ktore bogate sa w nawilzacze nie wysuszaja skory tak jak solarium i daja niezly efekt . nalezy cialo najpierw wziasc peelingiem a nastepnie samoopalacz w tedy nie bedzzie plam

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-22, 15:35 

Nie rozumiem czemu faceci mieliby się móc korzystać z kremów brązujących. Przecież mają nawet kosmetyki dedykowane specjalnie dla nich. Doskonały przykład to Krem brązujący do twarzy TASK ESSENTIAL Happy Face. Skoro powstają kosmetyki, to rozumiem, że jest również spore nimi zainteresowanie. Nie sądzicie? Nie widzę nic złego w tym, by facet był ładnie opalony ;-)

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-24, 21:22 

Ja polecam Panom balsam brązujący Flosleku ma delikatne działanie, wiec na pewno nie powstaną po nim żadne plamy i zacieki a po kilku dniach stosowania skóra nabierze ładnego brązowego odcienia :)

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-08-29, 11:33 

Ale jeżeli mam już wybierać,to zdecydowanie bardziej wolę balsamy brązujące niż chodzenie na solarium,może i efekt jest krótkotrwały,ale na dzień dzisiejszy właśnie takiego mi potrzeba ;-)

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-09-08, 15:04 

Z damskich kosmetyków chyba zdecydowanie najlepszy krem brązujący posiada firma IKOS prawda? Ziemia Egipska IKOS w moim przypadku dała naprawdę fajną opaleniznę, która wyglądała mega naturalnie. No właśnie - to naturalności brakuje mi szczególnie w tego rodzaju kosmetyków. IKOS ją ma ;-)

*marta* 
Początkująca
www.myavon.iscool.pl

Wysłany: 2011-09-20, 10:31 polecam

polecam ziaja sopot burszytnowa opalenizna balsam brązujący-relaksujący

Maggi 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-20, 14:38 

najwazniejsze w takim balsamie, to chyba jest to eby równomiernie rozprowadzić go na ciele, a to jest nie lada sztuka, bo zawsze mogą zostać zacieki, ale ważne jest to , że dzięki takim balsamom, możemy się cieszyć słońcem, przez cały rok

Odpowiedz do tematu