Balsamy brazujące faktycznie dają krótkotrwały efekt. Jeden czy dwa prysznice i po opaleniźnie, ale są za to bezpieczniejsze niż solarium.
Wypróbowałam ostatnio balsam Garniera. Daje niemalże natychmiastowy rezultat, ale skóra pachnie jakby skropiona rosołem
tak zgadzam sie solarium bardziej szkodzi niz samoopalacze ktore bogate sa w nawilzacze nie wysuszaja skory tak jak solarium i daja niezly efekt . nalezy cialo najpierw wziasc peelingiem a nastepnie samoopalacz w tedy nie bedzzie plam
Nie rozumiem czemu faceci mieliby się móc korzystać z kremów brązujących. Przecież mają nawet kosmetyki dedykowane specjalnie dla nich. Doskonały przykład to Krem brązujący do twarzy TASK ESSENTIAL Happy Face. Skoro powstają kosmetyki, to rozumiem, że jest również spore nimi zainteresowanie. Nie sądzicie? Nie widzę nic złego w tym, by facet był ładnie opalony
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2011-08-24, 21:22
Ja polecam Panom balsam brązujący Flosleku ma delikatne działanie, wiec na pewno nie powstaną po nim żadne plamy i zacieki a po kilku dniach stosowania skóra nabierze ładnego brązowego odcienia :)
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2011-08-29, 11:33
Ale jeżeli mam już wybierać,to zdecydowanie bardziej wolę balsamy brązujące niż chodzenie na solarium,może i efekt jest krótkotrwały,ale na dzień dzisiejszy właśnie takiego mi potrzeba
Z damskich kosmetyków chyba zdecydowanie najlepszy krem brązujący posiada firma IKOS prawda? Ziemia Egipska IKOS w moim przypadku dała naprawdę fajną opaleniznę, która wyglądała mega naturalnie. No właśnie - to naturalności brakuje mi szczególnie w tego rodzaju kosmetyków. IKOS ją ma
najwazniejsze w takim balsamie, to chyba jest to eby równomiernie rozprowadzić go na ciele, a to jest nie lada sztuka, bo zawsze mogą zostać zacieki, ale ważne jest to , że dzięki takim balsamom, możemy się cieszyć słońcem, przez cały rok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum