Balsamy, kremy, szampony,odżywki do włosów, żele pod prysznic, kremy, mgiełki do ciała, kulki jestem na tak ale do makijażu rzeczy raczej na nie ;) Chociaż zamówiłam raz tusz do rzęs z eyelinerem i nie narzekam, ale dużo osób narzeka na tusze, że są wyschnięte, podkłady za rzadkie, kolor pudru wyślą nie taki...
To zależy od zapotrzebowania na dane kosmetyki. Ja już dawno nie zamawiałam nic z Avonu. Ostatnio jak coś to idę do Rossman ;)
Ale jak zamawiałam to różnie się ceny wahały. Czasem było to nawet niecałe 10 zł a czasem 50-70zł.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-11-16, 20:37
różnie to bywa
heh ja zamówiłam ostatnio spray do ciała [truskawkowy] i kredka taką dużą. czekam aż mi przyjdzie to napisze co i jak :)
chyba że ktoś próbował już?? głównie mi chodiz o ten spray bo nie wiem czy to nie bedzie jakiś szit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum