Waga czytam często horoskopy. Podobno dobre układy z moim znakiem mają: Bliżniak (nie bój się Motylek:), nie jestem lesbijką), Baranem (kiedyś kochałam się w Baranie idiocie) Lew (mam brata Lwa).
_________________ Kocham was, cera jest ważna dla każdego.
mówię zawsze bez ogródek. Wera
Bliźniak, horoskopu sobie nie stawiam, bo nie umiem I nie mam zamiaru się uczyć Ale czasami czytam... z ciekawości. Nigdy się nie sprawdza hehe Ale numerologia... jest trafiona w 10 Słowo w słowo to ja
Skorpion jak to kazdy mówi - jeden z najgorszych znaków:) po częsci sie z tym zgodze:) mam strasznie wredny charakter , co jest bardzo dziwne, juz pare razy zdarzyła mi sie taka sytuacja, że ktoś podchodził do mnie nie znając mnie.. zamieniłam pare słów i mówi " ty jestes z pod znaku skorpiona, to widać" i tu szok co do horoskopów to... mało co mi się sprawdza..ale jak kiedys( dawno dawno temu i nieprawda)czytałam Twist, i horoskop na jakiś tam rok.. spełnił mi sie dokładnie jak tam było opisane..nawet powiązania z innymi znakami mi sie na stopro sprawdziły :) a ogolnie czytam horoskopy, dla poprawy samopoczucia
Ja jestem Panną, kiedyś przyszedł do mnie bezdomny i poprosił o pieniądze, dałam mu z 10 zł a on od razu zgadł "pani jest z pod znaku panny, prawda?" i powiedział mi żebym w związkach trzymała się tylko byków i koziorożców. Dało mi to do myślenia i jak potem prześledziłam historie moich związków, to okazało się że coś w tym jest...
Co do Skorpionów to faktycznie są rozpoznawalne. Ja zwykle boję się skorpionów, zwykle tylko facetów, mają w sobie coś szorstkiego... ale miałam kiedyś przyjaciółkę która była prawdziwym aniołkiem!
Ja jakoś nigdy nie zwracam uwagi na znaki zodiaku... jakoś mnie to nie interesowało. Ale są ludzie, którzy mają na tym punkcie dosłownie obsesje... Jak poznają kogoś nowego od razu pytają o znak.. Dla mnie to jest śmieszne. Choć coś w tym jest.
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-21, 19:47
Ryba horoskopu nie czytam bo i tak mi sie nie sprawdza raz dla zabawy postawilam sobie tarota w necie troche smiechu bylo przy tym bo takich rzeczy sie dowiedzialam ze szok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum