Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: astrologia

Astrologia
Autor Wiadomość
Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-20, 19:18 Astrologia

Zastanawia mnie kochane, jakie macie znaki zodiaku i czy stawiacie sobie horoskopy? hmmm?

Darish:)

Wysłany: 2007-06-20, 19:21 

Blizniak :) nie stawiam ale czytam czasami a co lepsza sie sprawdzaja ;)

weronika 
Miłośniczka forum
Wera

Wysłany: 2007-06-20, 19:46 

Waga :-) czytam często horoskopy. Podobno dobre układy z moim znakiem mają: Bliżniak (nie bój się Motylek:), nie jestem lesbijką), Baranem (kiedyś kochałam się w Baranie idiocie) Lew (mam brata Lwa).

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-06-20, 21:35 

Bliźniak, horoskopu sobie nie stawiam, bo nie umiem :mrgreen: I nie mam zamiaru się uczyć ;-) Ale czasami czytam... z ciekawości. Nigdy się nie sprawdza hehe :mrgreen: Ale numerologia... jest trafiona w 10 :!: Słowo w słowo to ja :-D

wskrap 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-06-20, 23:29 

Skorpion :evil: 8-) jak to kazdy mówi - jeden z najgorszych znaków:) po częsci sie z tym zgodze:) mam strasznie wredny charakter :lol: , co jest bardzo dziwne, juz pare razy zdarzyła mi sie taka sytuacja, że ktoś podchodził do mnie nie znając mnie.. zamieniłam pare słów i mówi " ty jestes z pod znaku skorpiona, to widać" i tu szok :shock: co do horoskopów to... mało co mi się sprawdza..ale jak kiedys( dawno dawno temu i nieprawda)czytałam Twist, i horoskop na jakiś tam rok.. spełnił mi sie dokładnie jak tam było opisane..nawet powiązania z innymi znakami mi sie na stopro sprawdziły :) a ogolnie czytam horoskopy, dla poprawy samopoczucia :->

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-06-21, 07:28 

wskrap, dokładnie! na poprawę humoru. Zawsze piszą coś dobrego. A jeśli nawet coś złego, to słowa są tak podobierane, że nie warto się tym przejmować ;-)

Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-21, 09:29 

Ja jestem Panną, kiedyś przyszedł do mnie bezdomny i poprosił o pieniądze, dałam mu z 10 zł a on od razu zgadł "pani jest z pod znaku panny, prawda?" i powiedział mi żebym w związkach trzymała się tylko byków i koziorożców. Dało mi to do myślenia i jak potem prześledziłam historie moich związków, to okazało się że coś w tym jest...

Co do Skorpionów to faktycznie są rozpoznawalne. Ja zwykle boję się skorpionów, zwykle tylko facetów, mają w sobie coś szorstkiego... ale miałam kiedyś przyjaciółkę która była prawdziwym aniołkiem! :-D

Faceci bliźniaki też są rozpoznawalni.

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-06-21, 09:51 

Ja jakoś nigdy nie zwracam uwagi na znaki zodiaku... jakoś mnie to nie interesowało. Ale są ludzie, którzy mają na tym punkcie dosłownie obsesje... Jak poznają kogoś nowego od razu pytają o znak.. Dla mnie to jest śmieszne. Choć coś w tym jest. ;-)

Darish:)

Wysłany: 2007-06-21, 13:34 

a co myslicie o facecie raku ? :-D
dla blizniaka ;)

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-06-21, 19:47 

Ryba horoskopu nie czytam bo i tak mi sie nie sprawdza raz dla zabawy postawilam sobie tarota w necie troche smiechu bylo przy tym bo takich rzeczy sie dowiedzialam ze szok

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-06-22, 08:59 

chyba na wp można postawić sobie tarota. Dla mnie to jest śmieszne jak ktoś w to wierzy...

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-06-22, 09:28 

skrzydelTrzepot, nie tylko na onecie ten tarot byl .. :]

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-06-22, 13:59 

Rybka :))))

weronika 
Miłośniczka forum
Wera

Wysłany: 2007-06-23, 10:33 

Ale ja mam w domu układ :tata Bliźniak, brat Lew. Ale pan premier i prezydent są Biźniakami. (Jarek kawaler rączki zacieram). :-)

Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-23, 21:25 

weronika napisał/a:
Ale ja mam w domu układ :tata Bliźniak, brat Lew. Ale pan premier i prezydent są Biźniakami. (Jarek kawaler rączki zacieram). :-)

AAAAAAAAA! Przerażasz mnie! :P

Odpowiedz do tematu