tak, Darish:) mówiła o facecie w przyszłości i ogólnie o przyszłości... :)
zapłaciłam za wizyte 70zł
justka2409 Początkująca
Wysłany: 2009-03-21, 22:45
Skorpion :P Wiele osób mówi mi że jestem wredna.Opis skorpiona pasuje do mnie w 99% ;) kiedyś interesowałam się astrologią teraz już mniej.Czytam horoskopy ale z ciekawości.Co do dopasowania partnerów według znaku zodiaku to uważam że coś w tym jest.Skorpion powinien unikać:bliźniąt,lwów,wodników,a wiązać się z bykami,rakami,rybami.Zgadza się:bliźniąt nie cierpie,zawiodłam się na paru osobach z pod tego znaku,ludzie chorągiewki,wieczne dzieci,z wodnikami to wogóle chińszczyzna:P lwy lubią dominować,ja też lubię więc pozabijalibyśmy się :P za to panem bykiem jestem 3 lata i jest super:)
Ja też jestem skorpion. Ten znak nie ma łatwego charakeru i się do tego przyznaje Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku. Ale ma też swoje zalety Skorpiony jest skryty, a jednocześnie wybuchowy i emocjonalny. Oddany jako przyjaciel i bezwzględny dla wrogów, jak się na kimś zawiedzie, to drugi raz nie zaufa i nie wybacza wyrządzonych krzywd, jest bardzo pamiętliwy i nieufny wobec nieznajomych. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie. Jeśli spotka się z krytyką, odrzuca maskę i pokazuje prawdziwe oblicze pełne skrajnych uczuć; od miłości do nienawiści. W swoich działaniach nie liczy się z konsekwencjami. Dużo by można było pisać....
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Ja byłam w związku ze skorpionem a jestem lwiątkiem i naprawde mają cieżki charater jedno wiem na przyszłość LEW <-> SKORPION totalne nieporozumienie, zupełnie odmienne poglądy a byliśmy ze sobą ponad 3 lata ale cóż żyje się dalej a do LWA jakie znaki pasują
Ja ryba mój mąż skorpion ( owszem, ciężki charakter, ale da się do ujarzmić )... Ale tylko spokojem. Jesteśmy totalnym przeciwieństwem i się uzupełniamy. Zgadzam się, że na podstawie znaku zodiaku można się dowiedzieć o charakterze człowieka, ale... horoskopy to jedna wielka brednia. Wróżby też.
Ale czasami fajnie je poczytać i się czegoś dowiedzieć. Ja mam neutralne zdanie Nie jestem maniaczką horoskopów i wróżb ani wielką przeciwniczką, jak coś mi wpadnie w ręce to czytam
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Ja też jestem skorpion. Ten znak nie ma łatwego charakeru i się do tego przyznaje Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku. Ale ma też swoje zalety Skorpiony jest skryty, a jednocześnie wybuchowy i emocjonalny. Oddany jako przyjaciel i bezwzględny dla wrogów, jak się na kimś zawiedzie, to drugi raz nie zaufa i nie wybacza wyrządzonych krzywd, jest bardzo pamiętliwy i nieufny wobec nieznajomych. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie. Jeśli spotka się z krytyką, odrzuca maskę i pokazuje prawdziwe oblicze pełne skrajnych uczuć; od miłości do nienawiści. W swoich działaniach nie liczy się z konsekwencjami. Dużo by można było pisać....
pewnie Fitzwilliam Darcy był skorpionem
ja o rybach wiem niewiele, bo się tym nie interesuję (może jakaś ryba się tu wypowie, to z ciekawości poczytam bo samej to sie nawet nie pofatyguję, żeby poszukać), ale jedno wiem na pewno - ryby są niestety pamiętliwe. nie, że złośliwe czy mściwe, ale pamiętliwe i potrafią się przypomnieć z nieprzyjemnostkami, które ich spotkały od innych ludzi nawet po bardzo, bardzo długim czasie
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-04-09, 10:00
leelo, widzę po sobie że ryby są pamiętliwe, i to bardzo. U mnie to działa na zasadzie 'wybaczam, ale nie zapominam'.
Aa, co do twojego pytania w innym wątku, to urodziny miałam 28.02
fajnie miałaś, ja w sumie w leginsach bawełnianych latałam [tak, to były legginsy, co z tego,że wyglądają jak kalesony xD], bo tato wymyślił,że pojadę z nim na działkę robić zdjęcia bo na jakiś konkurs czy coś potrzebował a że to był sobotni ranek, to wyskoczyłam jak stałam a potem zmarzłam, bo to środek zimy, i się zakopaliśmy w śniegu, Auto na 'brzuszku' sobie wisiało i musieliśmy to odkopywać xD 'troszkę' czasu nam na to zeszło, ale myślałam,że tam padnę ze śmiechu
leelo, widzę po sobie że ryby są pamiętliwe, i to bardzo. U mnie to działa na zasadzie 'wybaczam, ale nie zapominam'.
[...]
a dokąd się przeprowadzałaś?
dokładnie -- "wybaczam, ale nie zapominam"
z Warszawy do... Warszawy nie no, z Ursynowa na Ochotę, do własnego mieszkanka - kawalerki
HURRA FOR TEAM ME
a urodziny faktycznie miałaś fajne ja miałam też trochę huczne - pokłóciliśmy się w między czasie wnoszenia mebli itp.
Koziorożec
Raz poszłam do wróżki, ale kobieta dosłownie URWAŁA SIĘ Z CHOINKI!!! Nie powiedziała nic zgodnego z prawdą, więc raczej dałam sobie spokuj z horoskopami i wróżbami. Przyznaje jednak, że ludzie o tym samym znaku zodiaku są do siebie bardzo podobni.
ja bym się mogła kiedyś przejść do wróżki, tak z ciekawości tylko
moja ciotka była i pytała wróżkę o mnie, a ta jej powiedziała, że prawdziwa miłość przyjdzie do mnie późno ciekawostka, że jak kiedyś byłam z moją drugą ciocią na wczasach nad morzem i papużka wyciągnęła dla mnie przepowiednię, było tam napisane mniej więcej to samo borąc pod uwagę rok 2009 to coś w tym musi być...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum