Potrzebne mi informacje na temat ASG. Mniej więcej co jest potrzebne, żeby to grać, jak się gra, może coś na temat zasad. Będę bardzo wdzięczna za informacje. Wiecie, chciałabym, zagrać, ale wielkiego pojęcia na temat tego sportu nie mam.
Hej, nadal chcesz zagrać w ASG? Mam pewne kontakty mogę pomóc :)
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2011-09-05, 15:51
Jest to dosyć męski sport, także przygotuj się na siniaki i ciężkie przeprawy przez lasy, czy bunkry (zależnie, gdzie będziecie w to grać). Powiem Ci, że oprócz dobrych replik broni ważne do tego sportu jest obuwie. Najlepiej taktyczne. Każdy fan ASG powie Ci, że najlepsze są batesy - wytrzymałe i dobrze usztywniające kostkę. Najlepiej je kupować na stronie producenta, czyli bates.pl przynajmniej będziesz wiedzieć, że są oryginalne.
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-09-06, 14:00
słyszałam, że bardzo to są emocjonujące gry i świetna zabawa , nie ma co ukrywac , że sport ten zdominowany jest przez mężczyzn ale na pewno jak jesteś zdecydowana na taka gre to wiesz o tym, a przygotowanie to wszytsko zależy od druzyny z jaką będziesz grała oni Ci już wszytsko wyjaśnią, dobrej zabawy życzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum