jakoś nie wierzę w wynalazki lecznicze, którymi smaruje się raz na czas, a one mają działać nawet, kiedy myjesz się kilka razy dziennie (a jeszcze więcej razy dziennie w lato). rozumiem, że one wnikają w sktórę i tam mają działać, ale nie byłabym w stanie używać antyperspirantu raz na jakiś czas..........
używam, jak qwerty, Nivea, w sztyfcie i żelu (teraz mam Energy Fresh z trawą cytrynową, Double Effect, który niby opóźnia odrastanoe włosków po depilacji, co w moim przypadku się wcale nie sprawdza ale za to ładnie pachnie, oraz, na "po goleniu" Sensitive Balm). Mam też leżący w szufladzie niebieski Adidas Fresh w kulce, którego nie używam, bo myślałam, że dezodoranty w kulce są fajne, a dla mnie nie są, bo za dlugo wysychają
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
wow Soraya ma antyperspiranty cholera, ja się zawsze kieruję do półki z perspirantami tam, gdzie Nivea jest i tyle rzeczy mnie omija, no proszę... wypróbuje ten Sorayi, ciekawe, czy dla mnie też byłby dobry
Ja najbardziej cenię sobie dezodoranty w sprayu, chociaż inne formy też mają swoje zalety - jednak kulki za długo się wchłaniają, a sztyfty brudzą często ubrania. Rexona jest niezła, ale nie przepadam za zapachami tych dezodorantów. Wolę delikatniejsze zapachy, bo skuteczna ochrona nie musi chyba oznaczać tego, że dezodorant będzie pachniał bardzo intensywnie.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-12-28, 20:04
Ja mam teraz odwroconą rexonę w kulce, jest fajna, zapach nie zbyt intensywny, w sumie to jej nie czuć, bardziej czułam ten doraya
Przemkq Początkująca
Wysłany: 2008-12-30, 12:57
Jeśli mogę się przyłączyć do dyskusji to osobiście wolę antyperspiranty Nivea.
Jest antyperspirant którego od dłuższego czasu używam. Naprawdę świetnie chroni przed potem, a nawet już po zakończeniu działania dalej czuć go na ciele. No i do tego ten zapach, naprawdę wyrazisty i intensywny. Jest dość ciężki, bo szklany, ale za to wytrzymały.
Zgadzam się z poprzednikiem :) Nivea bardzo fajne, w dodatku ostatnio spróbowałam Dove, ten zwykły - niebieski, jest super ;) W ogóle jeśli chodzi o mydła, balsamy, żele pod prysznic i antyperspiranty, to naprawdę marka godna pochwały :)
nadal jestem wierna Nivea, choć powiem szczerze, że najlepszy byłby taki bezzapachowy - zapach antyperspirantu kłóci mi się zawsze z perfumami i trochę mnie to denerwuje
ciekawe, czy uda się kiedykolwiek wynaleźć taki antyperspirant albo inny sposób na pot, który będzie działał w 100 % na wszystkich, będzie mógł być bezzapachowy, powstrzyma odrastanie włosków itp. plamki potu na bluzce to jakaś porażka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum