Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 265 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-07-27, 12:38
Kola napisał/a:
Z niebrudzących mogę Ci polecic Lady Speed Stick Invisible. Ja używam tego w żelu, niestety w sprayu chyba nie ma, ale spróbuj może akurat ten Ci się spodoba. Efekt murowany:)
moze i jestem dziwna ale nie znosze tych wszystkich dezodorantów w kulce czy w sztyfcie... bleah!
kiedys mialam Lady Speed Stick Aloe i niby mial nie brudzic a jednak to robil ;) byl tez w sztyfcie o bialej konsystencji, sadze iz mial za duzo talku.
Fajny jest nowy Invisible lady speed stick. Mam sztyft. Wyglada na bialy, ale jak sie zetknie ze skora robi sie przezroczysty i nie brudzi. Bardzo fajny.
Wysłany: 2007-07-31, 17:05
Kraksa napisał/a:
Fajny jest nowy Invisible lady speed stick. Mam sztyft. Wyglada na bialy, ale jak sie zetknie ze skora robi sie przezroczysty i nie brudzi. Bardzo fajny.
a nie ma takiego jakiegos cuda co byloby takie fajne jak to ale zeby sie tym
' psikało'
Z tych dezodorantów ,,psikających" to chyba raczej nie. A czemu nie lubisz kulek, żelów i sztyftów?
_________________ Never letting You go again...
Sylwia Początkująca
Wysłany: 2007-09-11, 15:39
Mialam kiedys ten sam problem, stosowalam wszystkie mozliwe dezodoranty dostepne na rynku, w miare dziualal deo aloesowy z Forever, ale dopiero dezodorant z Dr. Nony to byl strzal w dziesiatke, a w dodatku wiem ze stosujac go cvhronie swoje wezly chlonne i piersi :)
O, tutaj o nim jest :) http://www.nefretete.biz/...?products_id=88
Sylwia - zadziwiasz mnie, gdzie nie wejde to czytam tylko Dr.Nony,
czy Ty innych kosmetyków nie używasz? tylko Dr. Nony? Uważasz, że są najlepsze czy tylko w ciemno cały czas reklamujesz, nie znając dokładnie wszystkich ich właściwości....
Powiem Ci jedną sprawdzoną rzecz, że jeszcze nie powstała żadna taka firma, której wszystkie kosmetyki i dla wszystkich ludzi byłyby najlepsze w każdej dziedzinie kosmetologii....
wiec przemyśl to co piszesz i pisz prawdę a nie ślepo reklamujesz.....
Sylwia Początkująca
Wysłany: 2007-09-15, 08:38
Nie ma sie co zloscic, tak uzywam ich od 6 lat, z tymi kosmetykami jest tak, ze nie tylko są dobre dla każdego, ale i potrzebne każdemu i wiem, co mówie, a Niveea... uwazaj z nim - byl kiedys artykul w jakiejs gazecie (Wprost?) ze jest rakotworczy...:(
Wysłany: 2007-09-18, 20:10
Sylwia napisał/a:
Nie ma sie co zloscic, tak uzywam ich od 6 lat, z tymi kosmetykami jest tak, ze nie tylko są dobre dla każdego, ale i potrzebne każdemu i wiem, co mówie, a Niveea... uwazaj z nim - byl kiedys artykul w jakiejs gazecie (Wprost?) ze jest rakotworczy...:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum