Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-06-06, 11:38
Odnośnie zielonego Garniera w kulce. Gdy jako nowość pojawił się na sklepowych półkach, przyjechały do mnie moje siostry i gorąco zachęcały mnie do zakupu. Stwierdziłam, że najpierw wypróbuję, a że jako siostry nie mamy oporów przed wymienianiem się kosmetykami, użyłam kilka razy i byłam silnie rozczarowana. Stwierdziłam, że zostanę przy swoich antyperspirantach. Niedawno była u mnie siostra, zapytałam o Garniera, powiedziała, że zauważyła, że tylko na początku Garnier był skuteczny, później się skóra przyzwyczaiła i kosmetyk nie zapewniał żadnej ochrony. Więc więcej nie kupi go. Ale namówiłam ją na spray Dove i stwierdziła, że jest zadowolona :)
Także nie wiem co jest z tym Garnierem, ale już wiem, że kilku osobom do gustu nie przypadł.
Pewnie Garnier wprowadza kolejną nowość na rynek i to nie skóra się przyzwyczaiła tylko może zmienili składniki... oczywiście na gorsze. Słyszałam, że wiele firm tak robi, żeby ludzie kupowali kolejne "nowości" i żeby były one lepsze niż te poprzednie.
Ja od jakiegoś miesiąca używam NIVEA INVISIBLE -jestem zadowolona i spokojnie mogę polecić. Przy mojej pracy, tego typu ochrona jest bardzo ważna i uważam, że NIVEA świetnie zdaje egzamin ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum