Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2288 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-11-24, 17:03
Właściwie to ja zawsze aplikuję wszelkie antyperspiranty i tak około 5-10 minut latam jeszcze w samym biustonoszu i czekam aż będę mogła spokojnie założyć bluzkę, ale czasem faktycznie się spieszę, ostatnio wróciłam do domu i musiałam się szybko umyć, przebrać i zmykać, użyłam właśnie tej nowej kulki i stwierdziłam, że wyschła po 20 minutach dopiero, stąd tez moje pytanie
Na mnie Avon nie działał tak dobrze jak Nivea, po całym dniu było czuć pot, po Nivea, nie czuć.
Poza tym Avon wybawia bluzki.
P.S. Jutro przyjdzie do mnie paczka z Avonu:D
Fakt, ja z Avonu kupuję " mniej istotne" rzeczy, typu płyn do kąpieli i różne pachnące sprawy typu balsamy itp. Rzeczy typu krem do twarzy, podkład, dezodorant lepiej kupować z droższych firm. A co w tej paczce, pochwal się :D.
_________________ " I am the Lizard King, I can do everything! " - Jim Morrison.
nelka Coś już napisała
Wysłany: 2009-12-01, 23:19
botoks podobno jest świetny. Zabieg kosztuje chyba w granicach 2000 zł. Można wprowadzać bezigłowo za pomocą mezoterapi ACTHYDERM. Muszę zapytać znajomej bo też miała taki problem. Z tego co wiem nie zrobiła sobie tego zabiegu ze wzgledu na koszty.
Ja mam problem z antyperspirantami, bo większość tak wysusza mi, podrażnia i uczula skórę, że mam ranki pod pachami :/ A wiadomo, że trzeba się zabezpieczyć pod tym względem. Metodą prób i błędów stwierdziłam, że najlepiej działają na mnie antyperspiranty: Bebe i kremowy Ziaja Sensitive. Jednocześnie chronią i utrzymują skórę w dobrej kondycji. Sporadycznie latem używam Adidasa, kiedy wiem, że będzie ekstremalnie gorąco i czeka mnie większy wysiłek, ale na co dzień jest zbyt mocny.
Chyba nawet wiem na jakim forum :D
Ziaja dawno miala dezodoranty ale malo skuteczne, a teraz sa nowe i ten bloker naprawde jest skuteczny. Sklad ma bardzo podobny do tych drogich blokerow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum