Ja też osobiscie stosuje aqua cool i jestem zadowolona. Chyba w chwili obecnej jestem uzalezniona od antyperspirantu-z nim czuje sie po prostu komfortowo.
_________________ Kosmetyki naturalne, Centrum zdrowia i urody - VitaLab.pl
Wysłany: 2009-10-27, 14:37
bez antyperspirantu nie da sie normalnie funkcjonowac przeciez! nie wyobrazam sobie by wyjsc z domu nie posmarujac sie anty ! po 1.dyskomfort osobisty- "kaluza" pod pacha , po 2.dyskomfort publiczny-ludzie podchodzacy do ciebie z zatkanym nosem lub wgl nie podchodzacy lub co najgorsze upominajacy ci ze niezbyt ladnie pachniesz porazka !
Wysłany: 2009-10-27, 14:39
pamietam ze moja znajoma kiedys zakupila w aptece [!!!] jakis lek ktory ma dzialanie antyperspirantu. po paru uzyciach miala rany poparzeniowe na okolicach pach, takze nie ma tez co sie rzucac na pierwszy lepszy lek/kosmetyk w tej dziedzinie.
Ja mam jeden kosmetyk pod pachy, który mnie nie uczula, to DOVE w kulce, wcześniej już dodawałam zdjęcie. I również nie wyobrażam się nim rano nie posmarować... Nie cierpię, jak od kogoś czuć ten nieprzyjemny zapach!
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2009-10-27, 14:52
masz racje pati !
tym bardziej ze tego typu kosmetyki nie sa drogie wiec kazdy moze sobie pozwolic na jego zakup;)bo w przeciwnym razie to jest niedbalstwo za ktore musza placic osoby dbajace o siebie...
a ja na lato uzywam ETIAXILa - kupowany w aptece i uzywany 2-3 razy w tygodniu- lub jak mi sie przypomni :P ogolnie nie ma szans sie spocic. w busach moge cała sie rozpłynąc ale pod pachami suchutko :) super sprawa na lato bo wtedy duzo wyjazdow i takich roznych, no i ukrop ;)
a zimą... to juz obojętnie- uzywam w sumie tak pro forma zwyklego antyperspirantu. teraz mam AA i nie marudze ;)
Garnier mnie nie przekonuje bo jestem z natury dociekliwa. obczytalam cale opakowanie szukajac info co to za magiczny mineral jest tam teraz uzyty- nigdzie nie znalazlam wiec podziękowalam za zakup- nie ufam magicznym środkom ktorych nazwy nie sa znane:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum