Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 112 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-27, 12:53
CO??? Chyba bym trzasnęła drzwiami takiego lekarzyka... Nie ma opcji, do niczego nie musi się przyzwyczajac. Niech poszpera w necie, poszuka jakiegos PRAWDZIWEGO specjalisty, odzałuje tą stówę na wizytę i zyje pałnia zycia. A nie przyzwyczaja się do rzeczy, które nie wymagają przyzwyczajania. Wrrr.... (nienawidze takich lekarzy, siedza na swoich stołkach od lat, nic nie robia tylko przyjmuja drogie prezenty i jeszcze narzekaja jak to zle) Bleeeeeeeeeeeeeeee
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową!
botoks( to inaczej toksyna botulinowa)- jest jednym z najbardziej skutecznych terapii leczenia nadpotliwości. Botoks wstrzykiwany np: punktowo w pachy powoduje blokadę nerwów odpowiedzialnych za zaopatrywanie gruczołów potowych. Zabieg jest drogi i skuteczny tylko przez kilka miesięcy do momentu kiedy na miejscu zablokowanych zakończeń nerwowych nie powstaną nowe. Cena to od 1500 do 2500
ja jestem osoba ktorej jest zawsze za goraco wszedzie i ktora sie poci no nie chorobliwie ale dosc mocno i powiem szczerze ze najlepszy dla mnie i niedrogi w dodatku jest dezodorant w kulce firmy DOVE, polecam!!!!
Z niebrudzących mogę Ci polecic Lady Speed Stick Invisible. Ja używam tego w żelu, niestety w sprayu chyba nie ma, ale spróbuj może akurat ten Ci się spodoba. Efekt murowany:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum