Ale tabletka daje 99,9%, dodatkowo prezerwatywa... Chyba tylko jakiś Mc Gyver byłby w stanie ominąć takie zabezpieczenia
Wstrzemięźliwość w moim przypadku nie jest dobrym rozwiązaniem
Póki co muszę się truć, ale przestanę jak skończę szkołę i dostanę się do następnej. Wtedy nawet jak wpadnę, będzie mi jakoś łatwiej z tym wszystkim.
Pati, Ty nigdy hormonów nie brałaś?
Jak się zabezpieczacie jeśli nie bierzecie tabletek?
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
offelia Coś już napisała
Wysłany: 2010-06-11, 09:52
Ja też nie mam ochoty sięgać po to nuva ring. Biorę tabletki ( logest ) i jest mi z tym dobrze. Hmm, dobrze to może mało powiedziane bo jednak odczuwam skutki ich stosowania ( m.in. przybieram na wadze przez zatrzymywanie wody w organizmie ), ale nie są one na szczęście bardzo uciążliwe. Tabletki logesta stosuję już bardzo długo, ale lekarz namawia mnie na yasminelle. Wcale nie mam na to ochoty. Raz, że yasminelle jest sporo droższy od logesta ( za niego płacę max. 29 zl w aptece juventa w manufakturze w łodzi ), bo kosztuje prawie 40 zł - niech spadają ... Poza tym naczytałam się wiele niedobrego o skutkach ubocznych jakie powoduje yas.
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-16, 13:12
Cytat:
ednak odczuwam skutki ich stosowania ( m.in. przybieram na wadze przez zatrzymywanie wody w organizmie ), ale nie są one na szczęście bardzo uciążliwe
Cytat:
naczytałam się wiele niedobrego o skutkach ubocznych jakie powoduje yas.
skutki uboczne to nie tylko zmiany zewnętrzne naszego organizmu i takie, które dają się zaobserwować... niestety każde tabletki - i te Twoje i yasminelle - w mniej lub bardziej widoczny sposób mają negatywny wpływ na organizm..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum