Brałam to... Nafaszerował mnie tym mój dermatolog, brałam przez 1.5 roku, było ok, póki go używałam, jak odłożyłam, problem się pojawił. A po półtora roku zamiast krwi miałam WODĘ... Porażka! Odłóż to jak tylko możesz i udaj się do innego dermatologa, który nie będzie Ci pakował antybiotyków :/ bo zniszczą Ci cały organizm.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2010-05-02, 22:05
sprobuj tego visacsinum nie wiem jak to sie pisze, reklamowali w tv tabletki na tradzik, leepsze zwykle tabletki niz antybiotyk po ktorym mozesz miec problemy z zaladkiem i nie tylko
_________________ Miś o bardzo małym rozumku;]
bananamuffin Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-24, 13:30
Ja go używałam i nie ma skutków ubocznych. Działa na cerę dobrze. Mnie się bardzo poprawił wygląd skóry, ale ja stosuję jeszcze oprócz tego URT - Oil z naftą oczyszczoną - tak mi doradziła kosmetyczka. Należy przecierać skórę dwa razy dziennie. Myślę, że od tego też mi się poprawiła skóra.
moja siostra brała ten antybiotyk,ale jakoś wyraźnie jej nie pomógł. potem brała bodajże aknenormin - też w tabletkach i dopiero po tym była poprawa. łykała to jakoś pół roku, ale od tej pory nie ma już problemów z trądzikiem, a kiedyś jej cera wyglądała jak sito - cała usiana drobnymi czerwonymi grudkami. poza tym uważam, że jak masz taki problem z trądzikiem, to powinnaś się udać do dermatologa - on powinien to zobaczyć i przepisać ci najodpowiedniejszy lek, jakieś kosmetyki też doradzi.
alex82mario Coś już napisała
Wysłany: 2011-08-05, 18:35
witaj
nie używałabym antybiotyków . Niszczą wątrobę i żołądek. Sama się o tym przekonałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum