Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: anti-cellulit

Anti-Cellulit
Autor Wiadomość
sali 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-23, 13:13 

hmmm a słyszałam że ten recellox to jednak działa ,sama chciałam kupić ale nie było w aptece i kupiłam innev zobaczę jakie będą efekty :)

konwalia 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-23, 13:31 

Może i działa, ale wiadomo, że każda z nas ma inny organizm i akutat mi nie pomogły :(

sali 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-23, 13:57 

tak samo jak czerwona herbata moja znajoma schudła bardo dużo a ja prawie wcale:)

konwalia 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-23, 14:43 

Podobno żeby czerwona herbata coś dała trzeba ją pić 5-7 razy dziennie. Ja ogólnie nie przepadam za jakąkolwiek herbatą, więc ciężko by mi było wypić jej aż tyle. Najlepiej jest kupować pu-erh prasowaną.

maarlenaa21 
Początkująca

Wysłany: 2008-11-28, 20:15 

Do zwalczania cellulitu polecam Żelazko Antycellulitowe - zabieg świetnie nie tylko usuwa cellulit ale również modeluje sylwetkę i pomaga pozbyć się zbędnego tłuszczyku :)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2008-11-29, 18:16 

maarlenaa21 napisał/a:
Do zwalczania cellulitu polecam Żelazko Antycellulitowe - zabieg świetnie nie tylko usuwa cellulit ale również modeluje sylwetkę i pomaga pozbyć się zbędnego tłuszczyku :)

to jest to cos takiego z wypustkami? gdzie to mozna kupic? ile kosztuje... ?

maarlenaa21 
Początkująca

Wysłany: 2008-11-29, 19:45 

Gdzieś czytałam że Żelazko Antycellulitowe kosztuje 13 500zł :) a więc sporo ale przecież zawsze można iść do kosmetyczki. Taki zabieg kolo 200zł .

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2008-11-29, 23:27 

eee.. ja tam myslałam ze to jakis sprzecik ktorym mozna w domu sobie zrobic... np. jakis masaz albo cos...

Darish:)

Wysłany: 2008-11-30, 13:34 

qwerty napisał/a:
eee.. ja tam myslałam ze to jakis sprzecik ktorym mozna w domu sobie zrobic... np. jakis masaz albo cos...

heheh tez tak pomyslalam czytajac pierwszy post o zelazku;)
ale kurcze 13,5tys to sporo :DDD

maarlenaa21 
Początkująca

Wysłany: 2008-12-05, 20:19 

Sorki za wprowadzenie w błąd :) Żelazko Antycellulitowe to aparat służacy do zabiegu wykonywanego u kosmetyczki :) Ale warto spróbować. Wyda się trochę kasy raz ale wiadomo, że efekt jest.

wioletta 
Początkująca

Wysłany: 2008-12-06, 15:42 

Z zabiegow antycelulitowych polecam masaz bańką chińską w polaczeniu z elektrostymulacja daje naprawde fajne efekty,a jak ktos nie chce chudnac i tez ma celulit to polecam bańkę z drenazem limfatycznym .Zainteresowanych zapraszam na www.siluetta.pl

berenika 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-12-16, 19:14 

A korzystała któraś z Was z zabiegów przy użyciu Thermal Shaper?

gosia12347 
Początkująca

Wysłany: 2009-01-12, 10:05 

Z cellulitem jest ciężko wygrac. Aby się go pozbyc potrzeba odpowiedniej diety, cwieczen-najlepiej tych rozciągajacych, jak również i zabiegów kosmetycznych. Na rynku jest coraz więcej kosmetyków pomagających zwalczyc pomarańczową skórkę. Zgadzam się z moją poprzedniczką,która pisała o masażu bańkami chińskimi, jednakże ja polecam je jako uzupełnienie zabiegów w kapsule spa.

Bodycollagen 
Coś już napisała
manadżer Colway

Wysłany: 2011-07-25, 13:51 

Proponuję zapoznać się z polskim produktem anticellulitowym, który względnie niedawno pokazał się na rynku - Antycellilitowe serum wyszczuplające Colway. Jest przepełnione substancjami aktywnymi i w swojej cenie trudno znaleźć produkt o takim składzie. Poza tym w połączeniu z Kolagenem Naturalnym naprawdę wiele może zdziałać.

Efekty są bardzo dobre - polecam.

Na pewno sam kosmetyk nie załatwi wszystkiego, może znacznie pomóc. Lepiej przyjrzeć się przyczynom, z których najczęstszą jest zaburzenie gospodarki hormonalnej, a szczególnie estrogenów, które wpływają na naczynia krwionośne, na gospodarkę tłuszczową i nieprawidłowe zmiany w funkcjonowaniu skóry. To właśnie przez estrogeny cellulit zdarza się właśnie kobietom (mężczyzni mają w tym przypadku większe szczęście).

Odpowiedz do tematu