Podobno żeby czerwona herbata coś dała trzeba ją pić 5-7 razy dziennie. Ja ogólnie nie przepadam za jakąkolwiek herbatą, więc ciężko by mi było wypić jej aż tyle. Najlepiej jest kupować pu-erh prasowaną.
Do zwalczania cellulitu polecam Żelazko Antycellulitowe - zabieg świetnie nie tylko usuwa cellulit ale również modeluje sylwetkę i pomaga pozbyć się zbędnego tłuszczyku :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-11-29, 18:16
maarlenaa21 napisał/a:
Do zwalczania cellulitu polecam Żelazko Antycellulitowe - zabieg świetnie nie tylko usuwa cellulit ale również modeluje sylwetkę i pomaga pozbyć się zbędnego tłuszczyku :)
to jest to cos takiego z wypustkami? gdzie to mozna kupic? ile kosztuje... ?
Sorki za wprowadzenie w błąd :) Żelazko Antycellulitowe to aparat służacy do zabiegu wykonywanego u kosmetyczki :) Ale warto spróbować. Wyda się trochę kasy raz ale wiadomo, że efekt jest.
wioletta Początkująca
Wysłany: 2008-12-06, 15:42
Z zabiegow antycelulitowych polecam masaz bańką chińską w polaczeniu z elektrostymulacja daje naprawde fajne efekty,a jak ktos nie chce chudnac i tez ma celulit to polecam bańkę z drenazem limfatycznym .Zainteresowanych zapraszam na www.siluetta.pl
Z cellulitem jest ciężko wygrac. Aby się go pozbyc potrzeba odpowiedniej diety, cwieczen-najlepiej tych rozciągajacych, jak również i zabiegów kosmetycznych. Na rynku jest coraz więcej kosmetyków pomagających zwalczyc pomarańczową skórkę. Zgadzam się z moją poprzedniczką,która pisała o masażu bańkami chińskimi, jednakże ja polecam je jako uzupełnienie zabiegów w kapsule spa.
Bodycollagen Coś już napisała manadżer Colway
Wysłany: 2011-07-25, 13:51
Proponuję zapoznać się z polskim produktem anticellulitowym, który względnie niedawno pokazał się na rynku - Antycellilitowe serum wyszczuplające Colway. Jest przepełnione substancjami aktywnymi i w swojej cenie trudno znaleźć produkt o takim składzie. Poza tym w połączeniu z Kolagenem Naturalnym naprawdę wiele może zdziałać.
Efekty są bardzo dobre - polecam.
Na pewno sam kosmetyk nie załatwi wszystkiego, może znacznie pomóc. Lepiej przyjrzeć się przyczynom, z których najczęstszą jest zaburzenie gospodarki hormonalnej, a szczególnie estrogenów, które wpływają na naczynia krwionośne, na gospodarkę tłuszczową i nieprawidłowe zmiany w funkcjonowaniu skóry. To właśnie przez estrogeny cellulit zdarza się właśnie kobietom (mężczyzni mają w tym przypadku większe szczęście).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum