Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-08-12, 13:58
uwielbiam srebro bo pasuje do każdego ubioru, nie mogłabym wyjść z domu bez pierścionków, lubię blansolety na rękę, jesli pasuje to i sztuczna biżuteria, kolczyków nie noszę bo nie mam dziurek, kiedy potrzeba zakładam klipsy, ktore wyglądają równie elegancko jezeli noszę naszyjniki to są one dość skromnie, srebrne nitki z wisiorem, ewentualnie złoto
Ja lubię srebro ;) Wszystko co się błyszczy ;) brylanciki, cekinki :)))))
Poza tym noszę biżuterię artystyczną. Mam bzika na tym punkcie ;) Zawsze to jakaś odmiana ;) Polecam www.a4t.pl :)) Teraz piszę artykuły dla takiego gościa i też mam dostać biżuterię artystyczną ( 1 artykuł=1para kolczyków). Jedne już sobie wybrałam będą pasować do wszystkich moich żółtych rzeczy ;)
Ja uwielbiam biżuterię z bursztynu. Polski bursztyn to jest polskie złoto. Biżuteria z bursztynu w połączeniu ze srebrem lub złotem daje niesamowite efekty i może urzec nie jedno niewieście oko. Taki naszyjnik z bursztynu to same cudeńko dla oka.
karolka.kk Początkująca
Wysłany: 2009-10-23, 15:14
hej dziewczyny
Ja Uwielbiam taka bizuterie jak zdjecie nizej , kolorowa, ktora mozna dopasowac do kazdej kreacji:) To jest kolekcja mojej znajomej , wejdzcie na strone ktoa jest na zdjeciu. a zakochacie sie jak ja:d Mam od niej mnostwo bizuterii:) pozdrawiam
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-23, 15:17
ja z bizuterii to nosze obraczke, pierscionek zareczynowy i czasem kolczyki :)
z kolczykow to tylko te ze sztucznej bizuterii bo sa tanie i fajne :) najczesciej kupuje je w drogerii natura jak cos mi w oko wpadnie i w H&M
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-23, 15:35
no przyznam ze ogolnie to rzadko zagladam na takie strony, ale tu mi sie spodobalo pare par i kto wie czy nie zamowie, tak czy inaczej strona zostala dodana do ulubionych ;] i nie moge uwierzyc nadal ze ludzie robia rekoma takie rzeczy
karolka.kk Początkująca
Wysłany: 2009-10-23, 15:42
Niektorzy to jako hobby traktuja. Ona to ja tylko wraca z pracy to siada do swoich koralików i cale popoludnie:) jak bedziesz chciala bezposrednio pogadac wlascicielka strony napisz na gg4374016
Zależy od okazji, ale najczęściej noszę sztuczną biżuterię i ręcznie robione kolczyki. Mam koleżanki, które się tym zajmują, a poza tym wariuję na punkcie kolczyków i mam ich całą kolekcję. Ciągle coś dokupuję ;)
Ale na specjalne okazje, bardziej eleganckie, noszę srebro. No i jeśli można zaliczyć do biżuterii zegarek, to się z nim nie rozstaję ;) Zresztą, teraz zegarki są tak oryginalne i eleganckie, że czasem można je pomylić z bransoletką ;)
Wysłany: 2009-10-30, 20:03
Ja bardzo lubię srebro :) I to nie jakieś drogie i wyszukane, tylko klasycznie :) Latem noszę sztuczną biżuterię, bo często pasuje do takich letnich strojów.
Lubię ręcznie robioną biżuterię... filcowaną, na szydełku, decoupage, plecioną z elementami koralików,najlepiej naturalnych, czyli drewno, koral,kamienie półszlachetne... oraz biżuterię ze srebra, ale także handmade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum