nie reklamuje tego produktu !
Jestem zachwycona jego działaniem i chciałam aby więcej kobiet o tym wiedziało- jak to źle to przepraszam ;(
Co do przebiegu kuracji.
Na pewno ważna jest konsekwencja w działaniu. 2 razy dziennie po 10 minut zgodnie z instrukcją obsługi.
1. Wybieramy odpowiedni rozmiar nakładki na początek(zaznacz ją żeby obserwować wzrost) - no ja tą najmniejszą ;)
2. Przykładamy ją do piersi delikatnie dociskając (można użyć lubrikantów) - ja nie używałam ;)
3. Pompując tworzysz próżnię w nasadce - fakt dziwne uczucie ale można się przyzwyczaić ;)
4. Do piersi zacznie napływać większa niż normalnie ilość krwi (następuje rozszerzenie naczyń krwionośnych powodując trwałe powiększenie piersi)- ;)
5. Pompujesz w taki sposób żeby nie sprawiać sobie bólu do maksymalnego napięcia piersi.
no tu trzeba uważać - nie przesadzić ;)
6. Zwalniasz przycisk i piersi wracają do stanu rozluźnienia- a to łaskocze hi hi przynajmniej mnie ;)
7. Czynność powtarzasz dla obu piersi po 10 minut łącznie. - no tak tak i to rano i wieczorem najlepiej ;)
8. Dla najlepszych rezultatów używać rano i wieczorem. -święta racja ;)
9. Używać do momentu uzyskania pożądanych rezultatów.- dokładnie ;) ale ja stosuje tak przypominająco sobie raz na tydzień jak mam czas ;)
Jak macie pytania to zapraszam na priva.