Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: alternatywa, dla, operacji, piersi, plastycznych

Alternatywa Dla Operacji Plastycznych Piersi
Autor Wiadomość
miss_eizo 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-25, 17:28 Alternatywa Dla Operacji Plastycznych Piersi

Czytałam poprzedni temat o powiększaniu piersi. Co prawda nie miałam powiększanych piersi operacyjnie bo boję się powikłań i bólu. Wybrałam metodę firmy VesVacuum opartej na próżni. w 3 miesiące powiększyłam rozmiar z A do C. Dla mnie to wystarcza - po prostu uważam że więcej kobiet powinno wiedzieć że takie coś istnieje

Darish:)

Wysłany: 2009-03-25, 19:41 

a cos więcej ?:) cena, przebieg zabiegu ?:)

Basiur89 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-04-05, 12:37 ...

Ktoś jeszcze używał tego VesVacuum ? CZy to bezpiecnze?

Darish:)

Wysłany: 2009-04-05, 15:09 

ja znalazlam tylko to na stronie producenta http://www.vesvacuum.pl/sklep/index.php?cPath=9

obok powiekszania penisa...
ogolnie post miss_eizo dotyczyl chyba tylko reklamy i rzucenia hasla..

"JAK TO DZIAŁA ?

Jest to metoda która poprzez miejscowe napompowanie krwi do piersi następuje rozszerzenie/rozciągnięcie naczyń krwionośnych. Efektem tego rozciągania jest zmuszenie tkanek do naturalnego rozrostu. Wiadomo, że tuż po napompowaniu piersi znacznie się powiększą a później powrócą do prawie takiego samego rozmiaru. Dlaczego prawie ? Bo nastąpi niewielki przyrost nie zauważalny po pierwszym razie. Systematyczne używanie systemu powoduje trwały i nie odwracalny (brak możliwości fizjologicznych) przyrost tkanki piersi. Postaram się to zobrazować na liczbach (są to przykładowe dane)

Po napompowaniu piersi zwiększają się do 20 % masy piersi. Po odpłynięciu krwi zminejszają się o 19%

20 % - 19% = 1% - i to właśnie jest ten przyrost !

Pomyśl sobie 30 użyć systemu to 30 x 1% = 30% O JEDNĄ TRZECIĄ WIĘKSZE PIERSI "

czyli jakaś ś c i e m a :d

Basiur89 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-04-05, 17:13 piersi.

Wielka szkoda... :/, ale coz zrobic;P.

cherish 
Użytkowniczka
cherish

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-04-06, 14:15 

Niestety, też tak uważam, niezła ściema. Powiększyć piersi o trzy rozmiary to tylko chirurg plastyk potrafi ;-)

lashes_poznan 
Początkująca
Elena

Wysłany: 2009-06-04, 13:00 

Wielka ściema :lol:

Ziel 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-06-04, 15:51 

Mhm. Były pompki do powiększania penisa, teraz mamy pompki do powiększania biustu. Fajno : |.

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-06-04, 17:09 

Hmm... ciekawe co następne będzie :-o :-|

miss_eizo 
Początkująca

Wysłany: 2009-06-27, 15:13 witam ponownie

nie reklamuje tego produktu !

Jestem zachwycona jego działaniem i chciałam aby więcej kobiet o tym wiedziało- jak to źle to przepraszam ;(

Co do przebiegu kuracji.

Na pewno ważna jest konsekwencja w działaniu. 2 razy dziennie po 10 minut zgodnie z instrukcją obsługi.

1. Wybieramy odpowiedni rozmiar nakładki na początek(zaznacz ją żeby obserwować wzrost) - no ja tą najmniejszą ;)

2. Przykładamy ją do piersi delikatnie dociskając (można użyć lubrikantów) - ja nie używałam ;)

3. Pompując tworzysz próżnię w nasadce - fakt dziwne uczucie ale można się przyzwyczaić ;)

4. Do piersi zacznie napływać większa niż normalnie ilość krwi (następuje rozszerzenie naczyń krwionośnych powodując trwałe powiększenie piersi)- ;)

5. Pompujesz w taki sposób żeby nie sprawiać sobie bólu do maksymalnego napięcia piersi.
no tu trzeba uważać - nie przesadzić ;)

6. Zwalniasz przycisk i piersi wracają do stanu rozluźnienia- a to łaskocze hi hi przynajmniej mnie ;)

7. Czynność powtarzasz dla obu piersi po 10 minut łącznie. - no tak tak i to rano i wieczorem najlepiej ;)

8. Dla najlepszych rezultatów używać rano i wieczorem. -święta racja ;)

9. Używać do momentu uzyskania pożądanych rezultatów.- dokładnie ;) ale ja stosuje tak przypominająco sobie raz na tydzień jak mam czas ;)

Jak macie pytania to zapraszam na priva. :lol:

Odpowiedz do tematu