Własnie wyczytalam ze w Jeleniej Strudze otwieraja all Inclusive SPA.
Tylko nie wiem jaka jest oferta cenowa. Rozumiem ze zabiegi w cenie pokoju podniosa cene.
Ale jesli ma byc to na korzysc?? I w sumie wyjdzie taniej to jestem zainteresowana.
Dziekuje bardzo.
Mam zamiar odwiedzic w niedlugim czasie Jelenia Struge.
Czy ktos moze tam byl i moze polecic jakis zabieg?
Wybor mam duzy gdyz jest ich 99.
ja posłucham o zabiegach z przyjemnością bo zamierzam w najblizszym czasie odwiedzic salon SPA i chce byc zorientowana :)
_________________ Jeśli jesteś mieszkanką Krakowa lub okolic, uwielbiasz nietuzinkowe rozwiązania i szukasz dla siebie ubrań i dodatków których nigdzie indziej nie dostaniesz koniecznie odwiedź nasz sklep ! Kraków ul. Sarego 5, ul. Konopnickiej 7
kamcia_18 Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-03, 12:44
Też planuje się wybrać niedługo do salonu bo jeszcze nigdy nie byłam :).
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 608 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-06, 11:36
a mi sie wydaje ze jedyne co w aquariusie jest na dobrym poziomie to budynek w ktorym znajduje sie hotel i spa :)
oferta jesli chodzi o zabiegi na cialo i twarz jest imponujaca, ale kazdy kto nie ma pojecia o zabiegach nie bedzie wiedzial co wybrac z tego wzgledu ze zabiegi maja jakies kosmiczne nazwy. dodatkowo osrodek oferuje tylko jeden zabieg cellulitowy, jeden wyszczuplajacy, jeden wykorzystujacy dzialanie alg, takze nie ma szału. dodatkowo ceny zabiegow sa rownie kosmiczne, no ale rozumiem ze aquarius musi jakos na siebie zarabiac.
do oferty masazy nie ma co sie przyczepic, maja tam pare takich masazy o ktorych nawet nie slyszalam. 50 minut (klient dostaje o 10minut mniej masazu niz powinno byc prawidlowo) kosztuje 100zl, czyli kolobrzeg przyjmuje stawki jakie obowiazuja w stolicy badz tego typu miastach. dla porownania - tutaj w naszych okolicach 60minut masazu klasycznego kosztuje max 70-80zl.
jesli chodzi o rehabilitacje to nie ma szalu. aquarius ma podstawowe uslugi rehabilitacyjne.
aquarius oferuje [co jest wielkim plusem] mozliwosc medytacji, nauki plywania, wiele zajec z zakresu fitness w wodzie i to mozna pochwalic :)
eliza Początkująca
Wysłany: 2009-11-17, 11:28
Ja niedawno wróciłam z Egiptu (hotel Sunrise Island View Resort), w którym było wspaniałe SPA. Za niewielkie pieniądze zafundowaliśmy sobie z mężem kilka wieczorów z masażami cudownymi po prostu (mnie masowała oczywiście kobieta a meża facet) peelingami
np. wiórami kokosowymi, po których skóra była aksamitna i cudownie pachniała jeszcze kilka godzin. Oczywiście była tez kąpiel w ciepłym jacuzzi z olejkami, a potem sauny (do wyboru). Cała taka sesja trwała ponad 3 godziny a potem szliśmy na romantyczną kolację, wino itd...
Wcześniej byłam też w Spa w Nałęczowie i chyba za tydzień atrakcji (wcale nie jakiś wielkich szaleństw) zapłaciłam tyle, co tu za 2 tygodnie all inclusive + spa. Fakt, że wycieczkę kupiliśmy w Affa Starze a oni mają po prostu dobre ceny.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 608 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-11-18, 11:45
pozazdroscic ;]
ja tez bym chetnie gdzies pojechala. obecnie jest to nie bardzo mozliwe ze wzgledu na ciaze, ale mam w planach w nowym roku maly wypad do szczecina na one day spa z mezem, tyle ze ja jeszcze jako masazystka i osoba ktora zawodowo zajmuje sie odnowa biologiczna nie dam sie wymasowac "byle jak". jestem wymagajaca baba w tym przypadku
Fleur Użytkowniczka
Wysłany: 2010-01-12, 15:57
Ja byłam w hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. Świetny pobyt, bardzo dużo zabiegów odchudzających, upiększających i relaksujących. Hotel ma bardzo wysoki standard i świetną restaurację. Można tam pojechać z dziećmi, jest blisko na plażę. Jeśli chodzi o zabiegi, to najbardziej podobała mi się akupresura i masaż: rajski kokos;)
Dla tych, którzy nie mogą pozwolić sobie na dłuższy pobyt w SPA polecam Sentido z Długołęki :) Miejsce profesjonalne, eleganckie :) Dodatkową zachętą jest fakt, iż stale pojawiają się nowe promocje. Teraz na przykład za wizytę dostaje się kartę stałego klienta ważną przez cały rok. A wiecie jak to jest - zniżki, promocje, niespodzianki :) Rewelacja!
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-01-19, 13:14
Ja byłam jakiś czas temu w Spa w Jastrzębiej Górze. Hotel, który oferował te usługi nazywał się Primavera. Zorientowałam się podczas pobytu, że mają pakiety konferencyjne i obiekt przystosowany do prowadzenia szkoleń i konferencji. Napomknęłam mojemu szefowi, że jest coś takiego i właśnie niedawno oświadczył nam, że cały zespół pojedzie w to miejsce na szkolenie. Już nie mogę się doczekać:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum