Siedząc w domu i nic nie robiąc postanowiłam wziąć się za siebie;p
Mam zamiar dotrwać w tych ćwiczeniach jak najdalej;) Wszyscy którzy przeszli całość twierdza, że to działa a reszta doszła może do 20dni;p
Także to jest mój cel na wiosnę:)
Oto link do strony na której są pokazane ćwiczenia:)
No to muszę spróbować, może dzięki tym ćwiczeniom będę miała więcej ruchu, skoro nie mam czasu nawet na basen się wybrać Tylko dlaczego to aż tyle dni? Jak tu się zmotywować?
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Też tak pomyślałam to największa motywacja jak się czyta te posty, w których każda z Was same pozytwne opinie o tym pisze. Zaczne w weekend
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Już sobie przypomniałam co było nie tak w tym treningu bo ma on wadę. Biodra i część krzyżowa kręgosłupa strasznie bolała. Pewnie się zdziwicie jak to biodra? A właśnie nie potrafię tego wytłumaczyć, ale koleżanki i koledzy którzy też stosowali mieli podobne odczucia. Bolało, ale psychika nie pozwoliła mi się poddać. No i chwilę później mnie bolało w biodrach ( np. jak siedziałam i zakładałam nogę na nogę ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum