Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: abacosun

abacosun
Autor Wiadomość
izza81 
Początkująca

Wysłany: 2008-05-16, 14:21 abacosun

Ostatnio spotkałam się z firmą Abacosun...czy ktoś pracuje na tych kosmetykach?Czy macie jakieś zdanie na temat tej firmy?Zamierzam otworzyć Day SPA i zastanawiam jakie kosmetyki umieścić w swoim SPA...Abacosun czy Thalgo....?Będę wdzięczna za pomoc.....

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-05-16, 16:48 

Ja niestety nie słyszałam nic o tej firmie...

Darish:)

Wysłany: 2008-05-18, 20:23 

na forum jest piotrek10, ktory reklamuje swoj badz zaprzyjazniony salon kosmetyczny, tam na stronie ma logo Abacosun, wiec pewnie korzystaja z tych kosmetykow, jest nr do salonu wiec mozna sie dowiedziec jezeli ludzie sa kontaktowi ;) albo poprostu niech piotrek10 wypowie sie na ich temat, jezli mial je stosowane przy zabiegach.

MartaJ 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-06-10, 18:50 

Ja polecam Ci Algodermie. Do Spa jest po prostu wyśmienita. Jest używana w spa w USA i dużych resortach hotelowych. Sprawdź sobie w googlach. Thalgo znam i uważam że mają troche wysokie ceny, a o Abacosun nie słyszałam.

kosmet 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-08, 15:35 

Do Day SPA na pewno by pasowała seria De Noyle’s - Amazonas SPA firmy Abocsun albo też ich nowość kosmetyki na bazie wina czerwonego.

Nie jestem reprezentantką Abacosun :-)

Greenland

Wysłany: 2008-12-27, 22:12 

Ja używam kosmetyków Abacosun, ale w domu, do pielęgnacji własnej :-) Polecam - miałam już sporo rzeczy i z wszystkich jak dotąd byłam zadowolona a kilka nawet spodobało mi się bardzo. Zarówno seria do domowego użytku Body Line, jak i te profesjonalne - De Noyle's czy Viviean. Body Line mają piękne zapachy i bardzo dobre działanie, także jak ktoś zastanawia się nad wprowadzeniem do oferty salonu ciekawej serii do domowej pielęgnacji to myślę, że warto rozważyć właśnie kosmetyki Abacosun.

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-12-28, 19:55 

Ja mialam kiedyś próbki ,fajne były, tylko zapach mi za bardzo nie odpowiadal

Greenland

Wysłany: 2008-12-28, 21:46 

Kim napisał/a:
Ja mialam kiedyś próbki ,fajne były, tylko zapach mi za bardzo nie odpowiadal

A pamiętasz, jakie to były próbki? Skoro mówisz, że byłaś zadowolona, to chętnie się dowiem ;-) . Zapach to wiadomo, kwestia gustu - ja lubię orzeźwiające zapachy, owoce itd. i te z serii Body Line takie właśnie są, więc akurat mi się podobały. Fajny zapach w kosmetykach do ciała zupełnie mi nie przeszkadza, za to te do twarzy wolę, aby były albo nieperfumowane, albo perfumowane bardzo delikatnie. Kremy Viviean i De Noyle's mają delikatne zapachy - nie czuć ich na skórze i to mi odpowiada. Mam teraz kilka próbek, których jeszcze nie używałam, dzisiaj może potestuję ;)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-12-29, 16:33 

miałam próbki kremu Viviean i de noyles

mialam też probke maski pod oczy ( w żelu0 fajnie chłodzila :-)

Greenland

Wysłany: 2008-12-29, 20:04 

Ja dzisiaj wypróbowałam po raz pierwszy kawiorowy krem pod oczy liftingujący Viviean. Co prawda jestem za młoda na regularne stosowanie preparatów liftingujących, ale myślę, że co jakiś czas taka kuracja się przydaje. Pierwsze wrażenie na plus - krem nie jest bardzo gęsty, nietrudno go wklepać, uwagę moją zwróciła duża wydajność kosmetyku. Ciężko wypowiadać się po jednym użyciu, ale pierwsze wrażenie jest dobre, bo kosmetyk nawilżył, odżywił skórę i sprawił, że wygląda na bardziej wypoczętą, elastyczniejszą. Co jakiś czas sobie go nałożę i zobaczę, czy skóra pod oczami będzie wyglądać lepiej.

Ciekawią mnie bardzo te maski De Noyle's w tubkach 200ml - cena jak za taką pojemność jest przystępna, bo ok. 50zł. Szczególnie ciekawi mnie azulenowa - miałam krem z azulenem z De Noyle's i byłam z niego bardzo zadowolona, a teraz właśnie potrzebuję jakiejś maski do skóry wrażliwej, która dobrze będzie łagodzić i ta mnie właśnie zaciekawiła. Niestety nie znalazłam opinii na jej temat w Internecie, więc pewnie jeszcze porozważam ten zakup ;)

MaoCe 
Początkująca

Wysłany: 2009-01-14, 14:28 

Witam
Pracuję na kosmetykach abacosun juz kilka dobrych lat. Jeśli chodzi o maskę azulenową De Noyles to mogę ją polecić z czystym sumieniem. Nakładam ja zawsze po oczysczaniu lub mikrodermabrazji. Klientki bardzo ją lubią. Oczywiście bardziej opłaca się kupić ja w większej pojemności - np. po zarejestrowaniu sie w sklepie abacosun jako hurtownik, można ją nabyć o wiele taniej.
Do day spa z kosmetyków abacosun na pewno pasowałyby kosmetyki z serii body line. Są bardzo aromatyczne, no i co najważniejsze mają przystępną cenę. Zerknij sobie tu jak wygląda ta linia (pomarańczowo-waniliowa, energia minerałów, brazil spa, sekrety kwiatów, winoterapia, melonowa i truskawkowa): http://sklep.abacosun.pl/products/index/4/0/1
Obecnie testuję nową linię viviean cell optimo, narazie rewelka.

Greenland

Wysłany: 2009-01-15, 20:44 

MaoCe napisał/a:
Witam
Pracuję na kosmetykach abacosun juz kilka dobrych lat. Jeśli chodzi o maskę azulenową De Noyles to mogę ją polecić z czystym sumieniem. Nakładam ja zawsze po oczysczaniu lub mikrodermabrazji. Klientki bardzo ją lubią. Oczywiście bardziej opłaca się kupić ja w większej pojemności - np. po zarejestrowaniu sie w sklepie abacosun jako hurtownik, można ją nabyć o wiele taniej.
Do day spa z kosmetyków abacosun na pewno pasowałyby kosmetyki z serii body line. Są bardzo aromatyczne, no i co najważniejsze mają przystępną cenę. Zerknij sobie tu jak wygląda ta linia (pomarańczowo-waniliowa, energia minerałów, brazil spa, sekrety kwiatów, winoterapia, melonowa i truskawkowa): http://sklep.abacosun.pl/products/index/4/0/1
Obecnie testuję nową linię viviean cell optimo, narazie rewelka.

Bardzo dziękuję za poradę, ta maska azulenowa naprawdę mnie ciekawiła a teraz już wiem, że warto ją kupić :)
Mam całą serię Orange Vanilla, używałam też Brazil Spa oraz Flower Secrets i bardzo mi pasowały. Lubię, kiedy kosmetyki mają nie tylko skuteczne działanie, ale mają też ładne zapachy i opakowania. Kosmetyki z serii Body Line zatem mi odpowiadają. Moja siostra też używała kilku i jest zadowolona. Z resztą linie pielęgnacyjne Viviean i De Noyle's też mi pasują. Przydałyby się jeszcze maseczki w saszetkach, żeby można było zamówić kilka na wypróbowanie i potem kupić pełne opakowanie tej, która najbardziej przypadnie skórze do gustu :)

MaoCe 
Początkująca

Wysłany: 2009-01-16, 11:55 

To prawda, saszetki rzeczywiście by się przydały, nawet zeby klientka sobie kupiła, zeby uzywac jej między zabiegami. Ale moze w przyszłości coś się zmieni :)

BeautyExpert

Wysłany: 2009-06-26, 15:05 

Witam, jestem dystrybutorem Abacosun. Polecam do Spa Shocolat Spa, Amazonas Spa, Sencha spa, winoterapie oraz Brazil spa.

[ Dodano: 2009-06-26, 15:24 ]
Dzięki zabiegom czekoladoterapii, terapii algami, zieloną herbatą i owocami dżungli amazońskiej ośrodek spa znacznie rozszerzy swoj wachlarz zabiegów. Do tego zastawu warto dodać specjalistyczna aparature która bedzie pomocna w redukcji zmarszczek i miejscowej otyłości. W spa najważniejszy jest relaks i odprężenie a pachnące kosmetyki De Noyles zapewniają niesamowite doznania+widoczne efekty.
Prowadzimy w Zielonej Górze szkolenia firmowe Abacosun i zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału.

ewa13 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-31, 09:11 

Bardzo również polecam maskę azulenową stosuje po depilacji super sprawa łagodzi zaczerwienia np. po depilacji wąsika, bikini ja zaopatruje się w "Monimarze" pamiętaj tez o tym zeby mieć 2 firmy z wyższej półki i niższej dla każdego coś dobrego.Powodzenia

Odpowiedz do tematu