Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: abacosun

abacosun
Autor Wiadomość
aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-08-18, 12:53 

Przypomniałam sobie, że miałam okazję wypróbować tej firmy żel pod prysznic. Już nie pamiętam dokładnie z jakiego powodu dostałam od nich przesyłkę. Chyba za umieszczenie linka na moim blogu jakoś tak :) Żel miał ładny zapach- różnił się od innych trudno określić czym, ale po prostu było to odczucie ;)

Nawilżający żel pod prysznic o relaksującym zapachu, który koi zmysły. Zawiera malachit, który jest bogatym źródłem miedzi i doskonałym przeciwutleniaczem. Malachit chroni komórki skóry przed przedwczesnym starzeniem się. Malachit jest symbolem kreatywności i zmiany. Uważa się, iż jego magiczne działanie pomaga zwalczyć stres i otworzyć „umysł”.

Sposób użycia:
Rozprowadzić na mokrym ciele do wytworzenia piany i dokładnie spłukać wodą.

Pojemność: 250 ml

Energia minerałów- Malachit
Malachit jest symbolem kreatywności i zmiany. Uważa się, iż Malachit pomaga zwalczyć stres, jest pomocny dla osób ze skłonnościami do depresji oraz pomaga otworzyć „umysł”. Ułatwia koncentrację W starożytnym Egipcie był on uznany za święty kamień.
Malachit będący bogatym źródłem miedzi jest doskonałym przeciwutleniaczem. Wspiera on system obronny komórek przeciw wolnym rodnikom, chroniąc przed przedwczesnym starzeniem się skóry, negatywnym wpływem zanieczyszczenia środowiska.

mala_s 
Początkująca

Wysłany: 2010-05-16, 18:04 

Sama chodzę do salonu abacosun w Gdyni i szczerze powiem że ich kosmetyki są bardzo dobre tych drugich nie znam :-(

Odpowiedz do tematu