Dlatego właśnie ja się cieszę, że mam wannę:) Choć prysznic jest czasem wygodniejszy...
zuzanka1985 Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-25, 16:01
Uwielbiam kąpiele w wannie i długie pławienie się w wodzie. Niestety w domu mam dość krótką wannę i nie mogę się tak do końca zrelaksować. Ale na pewno jakieś miłe w zapachu olejki i sole pomagają. Ostatnio zamówiłam z nowego katalogu Marizy różany zestaw Płyn do kąpieli + sól + balsam po i bardzo mi przypadły do gustu :)
Jest tu sieć drogerii pt.: Wispol, gdzie można znaleźć całą gamę kosmetyków z Joanny
fantastycznie, że weszłam ma ten temat - stosunkowo niedługo czeka mnie sesja długich kąpieli i zastanawiałam się wlaśnie, co do nich kupić i teraz już wiem - sole do kąpieli z Joanny mogę w ciemno kupować, truskawka na bank i ta mandarynka, achh...
Amaranta powiedz jeszcze tylko, czy ta sól od Joanny jest grubo, czy drobnoziarnista
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
a ja ostatnio wypróbowywuję płyny do kąpieli z serii Original Source. zniewalające mają zapachy - zwłaszcza czekolada z miętą! uwielbiam zapach czekolady, a miętowa nutka jest fajnym orzeźwieniem tej słodyczy! polecam, jak ktoś lubi fajne zapachy do kąpieli ;)
Amaranta nie mogę nigdzie znaleźć tej soli z Joanny ani w rossmanie, ani w naturze, ani nigdzie... gdzie one są
Ja to mam refleks... leelo, ja kupowałam je w Naturze, były nawet na promocji jakiś czas.
Nabyłam ostatnio kremowy żel Dove o zapachu jaśminu& miodu, jest milutki, ale zapach, którym byłam na początku oczarowana trochę mnie zaczyna już drażnić...
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
Cudowny płyn do kąpieli :) Pachnie jak delicje... nie mogłam przejść obok niego obojętnie... I cena to tylko 8,99 zł w Rossmmanie :) Polecam
Używam go też jako żelu pod prysznic ;p
Ja miałam kiedyś uczelnie po tym płynie. Ładnie pachnie, ale nic więcej... Do zakupu również zachęcił mnie zapach, ale później miałam uczulenie na ciele.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum