[color=green]W jaki sposób warzywa i owoce wpływają na naszą kondycję i wygląd?
Jak je „przemycić” do diety dziecka? Co mówią badania o tym co i jak jemy?
Misjonarz Początkująca
Wysłany: 2009-01-10, 11:51
Witam, żeby dostarczyć naszemu organizmowi niezbędnych witamin i minerałów trzebaby zjadać conajmniej 50kg marzyw i owoców dziennie! Możecie sobie wyobrazić jak byście wyglądały po takiej dawce :)
Dlatego suplementacja jest dzisiaj koniecznością. Powiedzcie mi co wiecie na temat takich produktów jak: Dr Nona czy Vision. Chciałabym zacząć jakieś stosować ale nie mogę się zdecydować. Proszę o pomoc.
...rzadko zdarza się awitaminoza, to co zjadamy w zupełności nam wystarcza.
Ale jak zaczynamy ćwiczyc czy stosować diete warto siegnąć po witaminy. Ja mogę polecić koktajle na bazie warzyw i owoców...
_________________ Lekarstwem na przyzwyczajenie jest inne przyzwyczajenie
Vega Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-01-19, 14:25
A możesz polecić jakies witminy w kapsułkach, albo ajkieś suplementy bo nie zawsze mam czas żeby miksować w domku warzywka i owoce i pić koktajle!
Warto sięgać po witaminy z grupy B, Magnez, cynk, Vitamina C, a jeżeli chodzi o suplementy to np. polecany jest w stanach zmęczenia i osłabienia koncentracji, poprawia sprawność intelektualną - żeń szeń albo na wspomaganie odchudzania Clarinol Cla 1000, pomaga też w walce z cellulitem, i oczywiście mała czarna kawka, to jest niezastąpiony pobudzacz żeby wogóle chciało sie ćwiczyć, hihi!
_________________ Lekarstwem na przyzwyczajenie jest inne przyzwyczajenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum